Lidmaatschap

Lid worden van toneelvereniging Gèr Gespeuld is moeilijker dan lid blijven. Voor velen is er namenlijk een behoorlijke drempel te nemen.


Toneelspelen is eng want je staat op het toneel en iedereen ziet je en je moet je heel anders gedragen dan je normaal bent .


Nou klopt het dat je als je toneel speelt je je anders gedraagt dan normaal want anders speel je geen toneel. Ook klopt het dat het best wel een zenuwachtig gedoe is als je voor de eerste keer op de planken staat, maar van plankenkoorts is nog nooit iemand dood gegaan dus kleine kans dat jij de eerste bent.


Lid worden van Gèr Gespeuld is echter niet persé toneelspelen. Achter de coulissen is ook heel veel te doen. Het decor, de kleding, de attributen, helpen met de repetities enz. Maar eerlijk is eerlijk; spelen is het leukst. En hoe vaak moet je in het dagelijkse leven al niet toneelspelen dus ervaring heeft iedereen.


Ik heb geen tijd, is een vaak gehoorde kreet. Ja, toneelspelen kost nu eenmaal tijd. De tekst rolt niet vanzelf in je hoofd en je zult moeten repeteren. Vanaf september tot aan de uitvoering ben je in het begin 1 avond , de woensdagavond, als het enigzins kan, aanwezig en vanaf medio november komt daar de maandagavond bij.


Maar als je lid wordt van onze vereniging heb je niet alleen de repetities, je hebt uiteraard de uitvoering maar ook nog diverse leuke uitjes. We worden nog wel eens gevraagd om een avondje mee te helpen om wat te entertainen en dat is ook heel erg leuk.


Als je lid wilt worden hoef je maar een van de leden aan te klampen of te bellen en de rest gaat van zelf. In no time wordt je overspoeld met enthousiaste reacties en je krijgt een telefoontje van een bestuurslid en voor je het weet ben je lid. Voor de hoogte van de contributie hoef je het niet te laten.


Dus........


Durf je het aan of wil je er meer van weten, bel 0413-213413 of spreek iemand van de club aan.


Je bent van harte welkom.