Grootschalige politieactie in Boerdonk.
(Van onze verslaggever)
Vanaf 1 maart tot en met 9 maart zal het erg rustig zijn in Boerdonk. Uw verslaggever heeft, zoals u heeft kunnen lezen in de Erpse krant, tijdens zijn periode dat hij undercover was, de waarschijnlijke boeven die achter de inbraken in Boerdonk zitten, weten te ontmaskeren en heeft ontdekt dat zij in de week van 1 maart tot 10 maart hun slag willen slaan. Ik heb inspecteur C. Ojac hierover getipt en nu is er een grootschalige actie op touw gezet in die periode. Iedereen moet thuis blijven, deuren en ramen gesloten houden. De politie zal proberen de boeven te betrappen. Een heterdaadje, zoals dat in vaktermen heet. Ik ben eens gaan polsen wat de mensen daar nou van vinden. Zo trof ik 2 dames aan die daar niet blij mee waren. “Nee, wij hebben dan zussendag en zouden dus naar de open dagen gaan van de nieuw geopende beautyfarm Wlnus Nietus die in den Hazenpot is gevestigd. Nou kan dat niet doorgaan. Ik vind het ook zo sneu voor de medewerkers van beautyfarm Welnus Nietus want die hebben hun open dagen op 1,3,4,6,8 en 9 maart en hebben daar maanden aan voorbereidingen in gestopt. Maar ja, dan hoeven we in ieder geval niet naar die etterbak van een zwager van ons, maar voor ons Keetje is het wel jammer”. Ik kan me voorstellen dat ze het jammer vonden want Welnus Nietus zou aan die twee facejes nog heel wat kunnen verbeteren.
Ook vroeg ik het aan een jongen die op zijn fiets voorbij stoof.  Ik heb geen tijd want ik moet nog met mijn moeder naar de winkel. Ze heeft bijna de wokpan bij elkaar gespaard en volgende week is de laatste actieweek maar dan mogen we de deur niet uit dus doen we dat vandaag. En ik moet ook nog naar Sophie om huiswerk te maken. Doei.
U ziet het De politieactie wordt niet overal als handig ervaren. Maar ik wil toch ook nog wel weten wat de medewerkers van FEESFEEST ervan vinden.


Wordt vervolgd.