Ter gedachtenis aan

Patrick Kuppen

Donderdag 24 november 2016  is onze toneelvriend Patrick Kuppen overleden.  In 2015 werd bij Patrick de ziekte van Kahler geconstateerd. Patrick heeft die ziekte met alle inzetbare middelen bestreden maar hij heeft het geluk niet aan zijn zijde gehad en de strijd verloren. Patrick was nog maar 45 jaar jong. Zijn vrouw Judith verliest een lieve man, zijn dochters Gwen en Jola een zorgzame vader, de familie een echte familieman, Boerdonk een dorpsmens en toneelvereniging Gèr Gespeuld een zeer bedreven speler en bestuurslid.

 

Patrick is vanaf 1999 lid van onze toneelvereniging en heeft  in die jaren de meest uiteenlopende typetjes gespeeld. Hij deed dat met volle overgave. Hij legde de lat hoog en genoot enorm als hij het publiek kon laten lachen met zijn spel. Vooral de wijze waarop hij zich in zijn rol kon inleven en dit kon overbrengen op het publiek was geweldig. Als Boris, zoon van de familie Bruinsma maar zeker ook in zijn rol als Mister Jamamba, de bruine missionaris uit Afrika kreeg hij de handen op elkaar en genoot het publiek met volle teugen van zijn spel. Wie kon toen bevroeden dat het zijn laatste rol zou zijn.

 

Ook als bestuurslid was Patrick zeer actief. Hij had de rol van penningmeester, maakte het programmaboekje en regelde de sponsoring. Hij deed dat zeer accuraat waardoor er elk jaar een keurig programmaboekje was en het financieel verslag altijd tot op de cent klopte.

 

Als speler en lid van onze vereniging was het een genot met Patrick samen te werken. Zijn gevoel voor humor, altijd zijn antwoord klaar, zijn moppen en grappen. Kortom Patrick was altijd gezellig aanwezig tijdens de repetities maar ook bij alle uitstapjes die we maakten.

 

Patrick, we willen je bedanken voor al het plezier dat je ons gegeven hebt al die jaren maar wat zullen we je gaan missen. Gelukkig hebben we de herinneringen. Wie je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Patrick, wij hebben jou in ons hart gesloten.

 

Toneelvereniging Gèr Gespeuld Boerdonk