Gèr Gespeuld was aanwezig op Vuur en Vlam. Nadrukkelijk aanwezig kunnen we wel stellen.

 

Ik weet niet hoeveel Maria's er zijn geweest maar het leek wel of iedereen maria was of wilde zijn. Nou is dat natuurlijk niet zo gek want er stonden toch enkele geweldige Zozeffen in de stal. Ja, daar wil iedereen wel mee op de foto. Maar ook ons eigen Maria was hot. Veel, heel veel mannen zouden graag de ware Jozef zijn maar dat ging natuurlijk niet.

 

Onze kerstman was er voornamelijk voor de kinderen en als je dan zag hoe blij ze waren als ze samen met de kerstman op de foto mochten en dan even de bel vast houden. Het was mooi om te zien en de vrouw van de kerstman, de kerstvrouw had er ook veel plezier in ook al had ze het gruwelijk druk met foto's maken.

 

Onze regisseuze ten slotte, die heeft de blaren op de tong gepraat. Nou is ze al wel een vlotte kwebbelaarster maar op Vuur en Vlam ging ze echt los.

 

De foto's zijn binnenkort op de site te zien onder de kop foto's Vuur en Vlam. Dit kan in verband met de kerstdrukte een paar dagen duren maar dan kijk je maar wat rond op de site of je bestelt al je toegangskaartje. Dat kan nou mooi. Nou hebben we er nog.

 

In ieder geval, we hebben ons Maria weer gevonden en we gaan ze beter in de gaten houden.

 

Rest ons iedereen te bedanken voor de belangstelling en prettige kerstdagen en een goed 2012 te wensen.