In Boerdonk is afgelopen week paniek uitgebroken onder de bevolking. En niet alleen in Boerdonk. Nee, heel de regio is in rep en roer.

Wat is er aan de hand, zult u zich misschien afvragen al is het waarschijnlijker dat het nieuws u al heeft bereikt. Nou. De kaartverkoop voor de Boerdonkse toneelavonden loopt veel harder dan gepland. Zaterdag 9 maart was 2 dagen na de start van de kaartverkoop al ram uitverkocht en de overige dagen lopen ook behoorlijk hard.

Dit heeft al geleid tot emotionele taferelen binnen onder andere de carnavalsvereniging maar ook in vele families moet heel de planning worden omgegooid. Het schijnt dat het mobiele netwerk er bijna uit lag afgelopen weekeinde. Burgemeester Adema heeft op het punt gestaan om de oproerpolitie op te roepen omdat er sprake was van mogelijke ongeregeldheden van groepen mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen en die wel naar Boerdonk  zijn gekomen.

Gelukkig bleek dit allemaal mee te vallen en is inmiddels de rust weergekeerd.

Wel is het zo dat er een enorme run is op de kaartjes voor 1, 3, 6 en 8 maart. Peter en Arna Vogels hebben inmiddels door snel te handelen een compleet uitgeruste telefooncentrale van de NOS kunnen krijgen en het belteam staat dag en nacht paraat om de vele bellers te woord te staan op het speciaal geopende telefoonnummer 0492366516 waar u de kaartjes kunt bestellen. U kunt ook naar de verkoopplaats aan de Coxsebaan 5 gaan en de kaartjes meteen afhalen.

Voor alle duidelijkheid: Het gaat hier om de kaartjes voor de klucht ZUSSENDAG dat wordt opgevoerd door Toneelvereniging Gèr Gespeuld uit Boerdonk. De kaartjes kosten nog steeds slechts € 5 en de uitvoering vindt plaats in Gemeenschapshuis Den Hazenpot te Boerdonk op de reeds eerder genoemde data: 1, 3, 6, 8 en 9 maart en er zijn dus alleen nog kaarten beschikbaar voor 1, 3, 6 en 8 maart.