Dr Marnix van Tessen geeft 5 presentaties over plastische chirurgie.

 

(door onze verslaggever)
Plastische chirurgie is hot. Ook in deze tijd van recessie en broekriem aanhalen. Met name in deze regio is er de laatste tijd veel media aandacht voor deze vorm van chirurgie. En dan met name voor de lichaamsverfraaiende operaties. Facelift, borstvergroting- en verkleining, liposuctie, neus- en kincorrecties zijn aan de orde van de dag.
Nu gebied de waarheid te vermelden dat er in onze regio nog veel te verfraaien valt. Afgelopen zondag heb ik samen met Dr. Van Tessen Vuur en Vlam bezocht en hij wees me diverse personen aan waar hij graag zijn scalpel en zuigslangen in zou willen zetten.
Maar, zo zei hij, er rust nog een taboe op bij de gewone man. In de artiestenwereld is het heel gewoon dat je je uiterlijk laat aanpassen naar de rol die je moet spelen. Het beroemde acteurechtpaar van Vreugd is daar het levende bewijs van. Ook de bekende amateur toneelspeler Dirk Krassers heeft al diverse operaties gedaan om bij Gèr Gespeuld de rol van zijn dromen te krijgen.
Maar het gewone volk, de mensen die bij wijze van spreken een avondje naar het amateurtoneel gaan kijken, die durven het niet of denken het niet te kunnen betalen.
Voor deze grote groep mensen wil Dr. Van Tessen graag eens een presentatie houden over de kunst van het lichaam verfraaien. Body-art met scalpel, zoals hij het noemt.
Aangezien uw verslaggever een man van aktie is heeft hij meteen alle zalen in de regio gebeld en is het gelukt een 5 tal avonden vast te leggen in Den Hazenpot te Boerdonk en wel op zaterdag 21, zondag 22, woensdag 25, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari telkens om 20.00 uur.
Dr. Van Tessen zal op die avond een aantal van zijn cliënten aan het woord laten en ook live een enkele operatie uitvoeren. Daar er op grote belangstelling wordt gerekend zal er een toegangsbewijs gekocht moeten worden. Dit kan bij de familie Vogels, Coxsebaan 5 te Boerdonk te. 0492-366516.
Het kaartje kost € 5 maar wie weet verandert het je hele leven.  
Denk er maar eens over maar niet te lang want ik denk dat de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare kaartjes.
Wordt vervolgd.

 

Succes verzekerd. Zie hiervoor de foto van een enkele cliënten.