Boerdonkse Toneeldagen wederom heel gezellig.
Ook dit jaar zijn de Boerdonkse Toneeldagen weer een gezellig gebeuren geworden voor jong en oud. Dit jaar vierde Gèr Gespeuld haar 10 jarig jubileum en daarom werden de bezoekers feestelijk ontvangen. Vooral met de hapjes waren onze gasten aangenaam verrast. Catering bedrijf, hartelijk dank.
In de kliniek van Dr van Tessen en zijn assistente  eh  dingetje (ik ben haar naam even vergeten) was het weer een komen en gaan van patiënten. Mimi was blij met haar liposuctie, nu kon ze weer zoveel negerzoenen eten als ze zelf wou, Kris Krassers dacht als Quasimodo zeker te zijn van de hoofdrol bij Gèr Gespeuld en die krijgt hij wat mij betreft volgend jaar dan ook. Lola wilde een borstvergroting, kreeg een borstvergroting maar dat pakte toch net iets groter uit dan ze wilde. De kalender hangt op februari voortaan altijd scheef. Dave en Georgette van Vreugd zullen met hun nieuwe uiterlijk beslist geen gek figuur slaan in de nieuwe Disney musical die uiteraard weer geproduceerd word door dhr Luc Bavelaar met in de hoofdrol de rijzende ster Chantal. En Marnix van Tessen, die zit nu mooi op de Bahama’s zijn geld te tellen. Alleen Albert Cardon is blijven zitten met een kater maar wie weet heeft hij afgelopen zondag de hoofdprijs gekregen in Boer zoekt Vrouw (Boerdonkse versie).
Ons Annie heeft de afgelopen dagen kilo’s schmink op onze goddelijke lijven gesmeerd om ons op zijn mooist op het podium te krijgen en dat is net als al die andere 28 jaar ook dit waar weer voortreffelijk gebeurd. Regie, ondersteuning backstage en tijdens de repetities, het decor, de kleding licht en geluid; het was ook dit jaar weer zeer professioneel. Kortom : het was weer zeer geslaagd maar het allermooiste waren toch uw positieve reacties. 5 keer een uitverkocht huis met uw geweldige reacties; daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Bedankt daarvoor , we hebben het Gèr voor U Gespeuld.